mr nuff

Tuesday, 26 July 2011

happy birthday to me....

hari nie dah genap 19 tahun. dah dewasa rupanya aku nie. rasa macam zaman budak-budak jaa. takda perubahan pun. tapi tu lah tak sangka cepat masa berlalu. oke macam biasa birthday aku tak sambut grand2 macam orang lain pun. satakat orang wish je dalam facebook. yang oke sikit hantar mesej.


apa pun special  thank to hascirah abdullah aka kakak yang  mesej aku dengan ayat poyo. helmie farizal aka teman hati yang sanggup call lama-lama dan nyanyi untuk aku walaupun tak laa sedap sangat suara tuh. fadzrul aka kwan baik aku yang nyanyi sambil main gitar. wan nur azua aka BFF aku. awal je minah nie wish aku walaupun tak tepat pukul 12 lagi. mama helina yang call aku and post hadiah untuk aku. cik nurul and farah yang kasi botol susu comel tuh and kawan2 yang wish kat fb tuh. makaceh laa bebanyak. you all memang best lah!!

kira korang ingat gak laa kat aku kan walaupun memang naik dekat wall fb korang. tape lah aku tak kesah pun. bagi aku birthday nie bukan ada apa pun. just nak ingat tarikh kita lahir ja. bagi aku tarikh lahir nie serupa macam mengingatkan kesakitan yang mak kita tanggung semasa lahirkan kita. apa-apa pun al-fatihah buat arwah mak aku yang dah pergi tinggalkan aku. susah hidup tanpa ibu nie sebenarnya. tapi tu lah pengalaman yang mematangkan aku dan mengajar aku hidup lebih tabah dan redha dengan apa yang aku ada.


apa pun aku harap aku jadi semakin matang dengan semua keadaan. dan yang paling penting apa yang aku impikan selama nie jadi kenyataan. to my lovely ayah thank you very much coz jaga adik sampai umur sekarang. YOU ARE THE BEST DAD!!. sanggup ayah suruh kak pah datang hantar buah sebab adik tak boleh balik. macam tau2 jaa adik nak teringan gila nak makan..tehee^^



10 comments:

~nUruLovErsmYliFe~ said...

aip~~ HB lala aka kakak shayer.. :P (eeiii..sambil mate pandang atas tgn atas bahu..lidah jelir keluar..ngee..huhuhuh)
~labiu..~

**YaNa YassiN** said...

Happy birthday,... adakah birthday kita sama 26 julai, but maybe tahun berbeza kan,...

Shafiq said...

Selamat Hari Lahir, Semoga Panjang Umur, Murah Rezeki Dan Dipermudahkan Segala Urusan...Amin..

teha said...

epy bday ! semoga hidup kamoo sntiase ceria :)

lala said...

nurul::hehe makaceh^^

yana yassin::hepy bday utk awk juga lah...:)

syafiq&teha::thank you. moga korng pun ceria n dmurahkan rezeki juga...

CiK NuYu said...

Happy Birthday... semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki Aminn.... :)

lala said...

time kaseh..:)

diNa de SoLa said...

haepi bsday.. :)

diNa de SoLa said...

haepi bsday.. :)

lala said...

thank you...