mr nuff

Tuesday, 19 July 2011

saya nak pergi bercuti!!!

hi semua. sihat??..rasa lama aku tak buka blog padahal baru seminggu.heh!! dua tiga hari nie aku busy sikit la. hari nie aje pagi-pagi pukul 6 aku dah buka lappy siapkan assignment. nie lah akibatnya buat last minutes. sampai masuk mimpi.huh sabo je lah. oke lupakan semua tu. yang penting aku nak pergi bercuti!! release tension yang tak seberapa nih. nanti bila dah berlambak assignment susah dah nak pergi.


kalau sem lepas PULAU LANGKAWI jadi pilihan kami, sem nie PULAU PANGKOR pula. wah3!! tak sabar lah nak snorkelling, mandi pantai, naik banana boat and macam-macam lah.
hahaha bukan aku sorang je yang tak sabar. ada lagi tak sabar tuh. sape lagi kalau tak farra nurul aen kita..haha. 



semua bertambah excited bila semua duk google image gambar pulau pangkor. cantik-cantik kot pantai dia. 
image by google

image by google

dah tak sabar tunggu jumaat nie. !!!

12 comments:

Freaky said...

bestnye jalan2 ke pulau =_=

Caythrine Amanda said...

amboi syok nye..nak jugak..hehe..

(^Iman^) said...

hehe..nak datang pulau pangkor eh.hehe tempat iman tu..just remind u..bawak sunblock okey..

lala said...

@freaky: jum laa ikut..hehe

@caythrine : jom3..sndri byar oke..hehe

@iman: panas sngt ke tempat 2...ce crita skit..mne tmpt yg best2..x pnah pgi nih..xcited!!hehe

kyrah said...

untung lar depa nkg bercuti..hu3

lala said...

ang pun nak p gak apa...lgi jauh kot dri kami...

mie said...

nk ikut juga boleh???

lala said...

jom laa..bkan kamu nk blik kl ke wk2 nie?? hehe sian laa^^

syafiqakarim said...

pangkor terbaikkk.
singgah lumut sekali.beli kan iqa sotong.
hahah

lala said...

haha nie xcited giler nih..
ptt g mnggu nie trpksa tunda mngu dpan lak..huhu..
msti singgah lumut!!:)

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

:3 oh saya pun tgh bercuti kat pulau pangkor gak, 91 hari 90 malam

lala said...

perghh lama gila...best ke kt sne??hehe