mr nuff

Thursday, 14 July 2011

semester 3..

salam semua..firstly aku nak minta maaf kat korang yang tinggalkan link kat shoutbox tu sebab aku tak jejak korang balik. biasalah sejak balik hostel line macam siput buat mood nak online aku down. tapi korng jangan risau aku tetap akan  lawat korng balik. oke hari nie sebab kelas aku takde mood nak blogwalking berada di tahap yang tinggi. so ape kata korang tinggalkan link korang kat komen di bawah.^________^


orite hari nie aku nak cerita pasal subject aku. boleh tahan banyak weh. blur kejab aku tengok.

1:--COMMINICATIVE ENGLISH 2
2:--SOFTSKILL
3:--ENGINEERING MATH 3
4:--ELECTRONIC CIRCUIT
5:--COMPUTER NETWORKING
6:--ELECTRONIC COMPUTER AIDED DESIGN
7:--COMPUTER ARCHITECTURE AND ORGANIZATION
8:-- MICROPROCESSOR

lecture untuk semua subject aku rasa oke laa. tapi ada satu je aku tak suka. subject softskill. lecture lama aku waktu sem 2 ajar electric circuit. huh!! tension kot belajar dengan dia. garang mengalahakan singa betina. dah tu kedekut markah pula macam anti perempuan je. boleh kata majoriti budak kelas aku mengeluh bila dia mengajar kitaorang lagi. alahai sabo je lah.

tape lah sape yang ajar pun. yang penting success!!!


4 comments:

*angiN hilang tanpa hUjan* said...

softskill...subjet yg paling relax...
jgn lupe follow mia k^^
http://anginhujan.blogspot.com/

sugar2 kapas strawberry said...

belajar rajin2 :)

mie said...

gambatte syg ;)

lala said...

mia::oke..

sugar2 kapas:: ^^

mie:: thank^^