mr nuff

Wednesday, 24 August 2011

overnight with the best crew (DTK)

bulan puasa nie memang banyak gile aktiviti aku. macam-macam kiteorang plan. memang terbaik lah. bukan ape aku tak pernah keluar ronda-ronda sampai tak tidur malam. aku baru tau macam tu rupanya overnight. haha. teruk kan!! kalau keluar dengan family memang tak dapat aah nak buat macam tu punya happening. bercuti dengan kawan-kawan dan family berbeza gila. kalau couple day out pun lain jugak. macam aku kalau bajet bercuti tu cukup-cukup aje encik helmie akan sewa hotel suruh aku tidur dye pulak tidur dalam kereta je. katenya tak elok ppuan tidur dalam kereta. tapi kalau dengan member sama-sama senang sama-sama susah. sesat jalan pun sama-sama. memang bersatu gila kelas kiteorang. bak kata PA baru kiteorang KERJASAMA penting!!.




oke kteorng bertolak dari perlis dalam pukul 5 lebih la. lepas kelas kan. konvoi ramai-ramai dalam 6 biji kereta. tengah bulan-bulan puasa nie macam tak rasa puasa sebab langsung tak rasa penat. cool aje masing2. tengok gambar je lah. malas nak cerita panjang2.



konvoi ramai-ramai memag happening wa cakap lu. walaupun ada yang sesat jalan. mana taknya pusing jalan yang sama berkali-kali semata-mata nak cari sunway.sampai je sunway dah tengah malam. late nite movie la jwabnya.tngok pula cerita tak best memang berdengkur la kau. rugi je duit aku.huh!!



dalam pukul 2 habis terus gi lepak queensbay. ambik2 gambar dulu kan. budak kelas aku memang taw gila snap. sampai 2 DSLR dyeorang bawa. memang x larat senyum kiteorang.haha. jom intai gambar je lah :)






then pergi lak lepak persiaran gurney dari pukul 3 pagi sampai lepas subuh. bersahur pun dekat situ. memang gila la kan sahur dengan nasi kandar.gmbar dekat situ memang aku malas nak upload. banyak nak mampus. tp muka semua kuyu je.haha. tak cukup dengan persiaran gurney memang tak sah la pegi bukit feringgi. tapi yang tak bestnye kiteorang pergi lepas pukul 5.30 pagi. memang tak nampak apa la. bole dengar je bunyi laut.huh!!
nie muka photographer kiteorang.hehe
gambar kat batu feringgi tak banyak sebab semua dah pakat tidur lam kereta. pastu semua pakat pergi masjid terapung solat subuh n mandi2. lama gak kat situ and decide nak pergi mana lepas tu. tetiba keluar idea pergi bukit bendera. bila semua on je riuh la kejab bukit bendera tue.hehe






 

agenda terakhir sebelum balik lak shopping la. apa lagi kalau tak buat kerja tuh. shopping kat Queensbay mall je. kiteorang takde la beli banyak sangat. jimat. yang penting ENJOYY!!
 oke dah. panjang entry aku dengan gambar je. ape pun selamat berpuasa :)

9 comments:

nurul lila said...

waaaaaaaaaa!
seronok giler! bes lah budak kelas ramai,
budak kelas kite 5 orang je taw,
sedih sangat ! :(, hehehehehe

lala said...

bole tahan la...
ppuan x ramai klas kmi..

Anonymous said...

Therefore, the answer to the question as to which of these two algae should you take is that you should definitely have both
of them in your diet. Cayenne, a natural phytonutrient
derived from capsicum, helps support circulation. No wonder that Spirulina,
has been declared by World Health Organization (WHO)
as.

Also visit my page :: chris Ashenden kiwi

Anonymous said...

they're the starchy french fried potatoes, canned fruits soaked in syrup and preservatives, or an iceberg lettuce salad.
For one thing, it's difficult to destroy a part of the cell
without damaging the rest of the cell. The term functional food is used
in Europe for foods that can improve our state of health or reduce the risk of diseases.



My web page - chris ashenden see here

Anonymous said...

Now researchers say the fibre they contain may help lower the risk of bowel cancer.
For one thing, it's difficult to destroy a part of the cell without damaging the rest of the cell.
I think most of us bought into this promotional
title Superfoods but when last time the 'mortal'
continental cucumber was claimed to be one of the Superfoods,
I woke up.

My web page Chris Ashenden internet

Anonymous said...

Bring 2 cups of water to a boil and add the red quinoa.
Stone Age is long gone, but this simple example shows why we have this mechanism.
No wonder that Spirulina, has been declared by World Health Organization (WHO) as.


my website ... Founder of Athletic Greens

Anonymous said...

Therefore, the answer to the question as to which of these two algae should you take
is that you should definitely have both of them in your diet.
Its leaves are withered and steamed, not fermented
like black and oolong teas -- green tea's unique catechins,
especially EGCG, which may be able to obliterate cancer
cells without disturbing neighboring tissues. The multi-packs of Naked Juice Superfood Smoothies are not available yet,
but may definitely help cut back on the total cost
if you develop a daily Superfood Smoothie habit.


Here is my weblog ... Chris Ashenden download

Anonymous said...

Therefore, the answer to the question as to which of these
two algae should you take is that you should definitely have both of them in your diet.
People who find themselves participating in fat loss also need dietary supplements to help keep them healthy.
No wonder that Spirulina, has been declared by World Health Organization (WHO)
as.

my web-site ... Chris Ashenden check it out

Anonymous said...

In fact when someone doesn't be aware of then its up to other people that they will help,
so here it takes place.

my web site greek villa rentals