mr nuff

Monday, 15 August 2011

sangat tension bila takde air

hi salam ramadhan semua. rasa macam lama aku tak update blog. padahal dulu rajin je.hehe. actually hari nie aku ada kelas tapi terpaksa ponteng bila hostel takde air. gila kau dah 2 3 hari dah takda air. memang malang sih. kesabaran amat diperlukan di bulan ramadhan nie. kalau jumpa air rasanya mau aku berendam dalam tu tamaw keluar-keluar. nikmat rasanya.huhuhu



tapi aku bersyukur lagi laa bile tngok tempat member aku study. no wifi, no electric and more important no water. memang terbaik la der. tapi ape pun aku lebih rela takda electric dari takda air. seksa weh. korang faham kan perasaan aku nie.



baju bertimbun-timbun tak basuh, muka pun dah naik jerawat tak bercuci, kencing terpaksa tahan.mau jadi batu karang kalau selalu macam nie.tekak kering takde air nak minum (malam je oke.siang aku puasa). tapi takpe sabarrrrrrrrrrr...........berkat bulan ramadhan.....huhuhuhu ( _ _"). memang betul-betul menguji kesabaran aku lah.



oke lah weh aku takde idea nak tulis dah. naik pegi gali lubang buat telaga. kot-kot jumpa air kan. orite bye.
saya nak airrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

Nur Fadhilah said...

aq follow hang gali lubang...!!!

farranurulaen said...

kncing boley than geng..
kalo sakit perot,mati gua geng..
haha

lala said...

fad: galu tp x jumpa air la geng...

farra: lu yg mati bukan gua geng...hahaha

My Name is Mar said...

Pagi tadi pun mah wa takde air.
Rupanya ayah wa repair filter kat lua-_-"

Musicbrilliant.com

Marniey said...

dugaan tu. tabah je lah.. :)

Hazieq Sanat said...

naseb baek aku dok luar... hahahaha

lala said...

mar: klu kejab je tape lah..nie dah 2 3 hari...bau kambing je..hehehe

marniey: mmg mnguji kesbaran nie...huhu


hazieq: adoi sronok la duk luar. kna jimat dwit x mmpu duk luar..