mr nuff

Friday, 23 September 2011

entry khas untuk member baik sye(-_-)

intro..intro..intro...oke hari nie aku takda idea nak buat intro panjang berjela-jela. tapi hari nie aku ada benda tak puas hati...weh3 wifi kat sini dah block facebook. kalau dulu kitaorg enable secure dah boleh online tapi pihak poli semakin bijak nampak. terus tak boleh loading page tu. bengong!!. dah la berukband nie kalau time malam-malam macam duk dalam hutan. xde line. wawawa..jgn tnya kenapa time malam2 aku dah tak online sekarang nie. sadis kan hidup aku...kehkehkeh..


dah la facebook tu penting taw untuk hidup aku. bebudak kelas aku semua post benda penting2 dlm facebook. senang kan tak de la manual kena photostat nota bagai. post je lam fb then download file sendiri. fb nie berguna gak time takde klas. post je dlam group klas benda tu akan tersebar dgn sendiri nya tanpa dipaksa (*kerek punya ayat).. satu lagi fb nie penting time kelas architecture yang bosan nak mampus lecture cakap 2 jam tanpa henti. menanah cek oiit nak dengar. so inisiatif disediakan adalah komputer sorng sebijik xkan x reti guna lgi kan.
haa lgi satu (*berapa bnyak lagi daa) time buat kuiz ke test ke bole la tnya2 jawapan lam fb tu. ape guna komputer kan kalau utk jawab kuiz n test je.kehkehkeh.


oke dah aku merapu meraban. entry aku nie aku buat khas untuk member baik merangkap BFF aku. tapi TERmerapu lak kan. entry pendek pun jadi panjang. to  WAN NUR AZUA happy birthday. i love u so much..muah3..(agak les di situ). esok birthday kau kan. aku tak lupa la. aku buat entry nie awal sikit sebab aku tau esok maybe aku malas nak menaip...



nak bagi hadiah mahal2 aku tak mampu weh. nak buat majlis grand2 ala siti nurhaliza alahaiii sempooootttt makk!! tapi aku bole doakan  kau semoga bahagia n success la dalam apa yg kau buat. lagipun kau da duk jauh sekarang. terpisah lah kita di negeri yang berlainan.(poyoss).. tapi aku tetap ingt kau smpai bila2. walaupun dulu kau kuat merajuk tp aku slalu bt tataw je. pastu muka masam 2 3 bulan. sabo je lah.hehe


ape lgi ha aku nak tulis ayat jiwang karat kat kau?? tah la aku tak reti nak pikir dah nie..ape pun happy birthday to you...happy birthday to you...happy birthday to you...sambung la sendri lagu tu. nak hadiah mai kiss pipi aku dulu..kehkehkeh...24 september 2011- 19tahun..last zaman muda mudi.

2 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hb wan nur azua :)

lala said...

haha tlg jwb bgi pihak dye...
tq2...kehkehkeh