mr nuff

Saturday, 17 September 2011

serabut dengan LI

salam n hii semua...(^_^)..selamat hari raya buat semua pembaca blog. agak lambat nak ucapkan selamat hari raya kan. but who caresss!! dalam bulan syawal lagi nie kan...makin lama blog nie dah makin suram. tuan punya blog nie malas gila nak update..heeee...*dushhh3 tumbuk laju2*


sekarang nie pula lepas raya macam2 assgnmnt n lab report nk kena hantar. tak cukup dengan tu presentation yg memeningkan kepala aku nie bercambah la banyak. aku update blog nie pun kat rumah..kalau dekat hostel harammm!!! line macam siput sedut. jangankan nak update nak connect internet pun tak bole kadang2 tu. korang paham kan macam mana punya lajuu line kat hostel aku tuh.


oke back to the point. sebenarnya aku nie tengah serabut gila mencari tempat latihan industri(LI). balik rumah je ayah aku berleter xdpt2 lagi tempat LI. bukan apa dia takut jadi macam kakak aku result jatuh sebab tempat LI yg tah ape2. xda fungsi pergi LI. aku pula dengan memember relex jer.


bila dah tengok tarikh makin hampir baru la kelam kabut mencari. macam2 tempat da aku call. tapi maklum balas xda terima pun. kalau ada yg terima tu pun aku apply melalui job street!  apa yg aku terima " your application is currently in process".

hari tu ada sedara aku rekomen tempat dia keja aku tolak sebab tanak sorng2. last melepas! rugi2 dah la dapat gaji sehari RM 18.  sekarang nie aku da tak kesah kat mana pun janji dapat tempat LI.!! sorang ke bnyak orang ke tu belakang kira!. bak kata ayah aku masa berjalan! lagi berlengah2 lagi lambat dapat tempat.


ada sape2 yang bole tolong aku weh?? ..aku course dip in computer electronic engineering..ada tak sape2 bole bagitaw tempat utk LI..plez inform aku at shiro.a2z7@gmail.com...aku mohon sangat2 pertolongan korang.

6 comments:

End Wan said...

sony emcs prai.

lala said...

oo oke tq:)

nurul lila said...

cepat2 lah apply,
sesungguhnya LI adalah part yang paling seronok !
ade tempat tapi kat melake la kan,
(:

lala said...

melaka pun oke gak..ape tmpat tu ye??

IFA Athirah said...

Selamat belated raya!! http://geekintherainbow.blogspot.com/

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu