mr nuff

Friday, 14 October 2011

akhirnyaa dah dapat tempat..

akhirnya...dah hilang semua beban yang aku rasa. mana tak nya dah dapat tempat LI. lega selega leganyaaa.....

tapi lepas satu hal satu hal pula timbul. rumah sewa pulak.. adoi.. tapi tak pe lah semua benda bole setel kan...

Sunday, 2 October 2011

bulan baru

hyeppp da masuk bulan baru. bermaksud lagi sebulan je lagi dah nak exam. ready ke aku nie?? hurmmm rasanya belum sepenuhnya lagi. baru tergali-gali nota semua. tambah pula bila tengok jadual exam sem nie yang memang memeningkan kepala. rasa macam tak berdaya je otak nie memikul beban. pulak tu tarikh exam betul-betul lepas raya aidiladha. kalau dah raya tu faham2 ler. takda makna nak buka buku kalau duk rumah.



16hb/11/2011
11.15am-1.15pm
engineering mathematic 3

22hb/11/2011
8.30am-10.30am
computer architecture and organization

23hb/11/2011 
 8.30am-10.30am
computer networking
2.30pm-4.30 pm
microprocessor

24hb/11/2011
8.30am-10.30am
electronic circuit


huhu pening kepala tengok jadual kan. pack!! dan yang paling best 23hb. 2 paper sekali gus. dah la dua-dua paper tu agak serabut kepala otak eden nih. memang tak tido la aku malam tu. dekat2 nak exam nie lupa banyak lak test dengan kuiz yang lecture nak buat. lagi la bertambah busy aku nie. 


oke tu hal exam. nie hal mencari tempat practical la pula. entah bila la nak comfirm dapat tempat nie. dah la tarikh tutup LI 18hb nie. adoii pening kepala. bila dah dapat  kena mencari rumah lak. bila aku google rumah-rumah area sungai ara penang nie tngok semua tak mesra student macam aku nie. mahal siot. kalau ade pun around 800. alahai dwit ptptn aku tu untuk bayar rumah je lah. nasib baik la 3 orang.kalau aku sorang parah weh.


oke lah aku malas nak update panjang-panjang. banyak lagi kerja tak setel. doa-doa kan lah pointer aku tak jatuh bawah 3.0...