mr nuff

Thursday, 24 November 2011

I study I pass it and I forget what i learnt

hilang semua lelah bila da tengok jam depan dewan 10.30 am. lega!!! rasa macam nak menjerit sepuas hati je. mana tak nya, bila masuk musim exam je mula la hidup tak menentu, tak terurus dan segalanya lah. makan tak ikut waktu, tidur pun dua tiga jam jer. memang seksa.  nie la nasib bila time study week nak baca semua. macam tak cukup tangan rasanya.


masa lak alahai cepat je jarum jam tu berjalan. rasa macam nak cabut je semua beteri jam kasi dia tak jalan. Jadi macam nie sebab time study dulu main-main. badan dalam kelas tapi fikiran jauh merantau. bila dah dekat exam sibuk la cari buku study sampai tiga empat pagi. tidur tak cukup. memang tak boleh jadi contoh. tapi kalau nak try silakan jelah. susah tanggung sendiri.


muka lak da bertempek jerawat. suka beno dia bila aku sibuk tak sempat cuci muka. haiyoo rasa nak hentak-hentak je muka dekat meja study nuh. Cermin pun takut nak tengok muka aku nie ha sana sini jerawat. lepas nie sibuk la muka aku nie bertempek dekat klinik kulit tu cari ubat. nie la orang cakap dah jadi baru nak mencegah. teruk3!!!


point kat sini aku just nak bagitau yang sapa-sapa yang dekat-dekat nak exam or baru je masuk semester baru tu fokus dari awal. takut bila da nak exam serabut macam aku nie ha. boleh set azam tahun baru siap-siap nie. tapi azam tahun nie banyak lagi tak tercapai.haha..


ahakss...! aku jadi macam nie lah bila dah study last minutes.  Tapi kartun nie oke lagi lah dari aku. aku nie habis je exam lupa dah apa yang aku study belum sempat taw result. keluar je dari dewan besar terus tak ingat dah. 


## horeyyy MALAYSIA vs INDONESIA...MENANG!! hari yang sangat bersejarah sebab aku tengok bola malam tu dan esoknya ada killer paper.wakaka..I'M PROUD TO BE MALAYSIAN.!!  

6 comments:

Anonymous said...

Sama lah kita, masuk next sem, dah lpe dah apa yg belajar sem lepas, huhu, new sem, new subject..

Aldy Shah said...

Sama lah kita, masuk next sem, dah lpe dah apa yg belajar sem lepas, huhu, new sem, new subject..

farra said...

hahaha
yg penting malaysia menang!!!!!
ak syg khairul fahmi che mat :D

azila abdullah said...

x abis2 dgn khairul fahmi...hadoii....

siti aida said...

aida pun same je. suke sgt study last minit. pastu suke sgt menyesal tak tentu pasal. hehehe

el-nur vivi said...

eida pun suka study last minute..ehehe..x pernah serik ..sbb cara tu yg msok dlm otak ida..ahaha

p/s : malaysia menang..weee..bangga