mr nuff

Sunday, 18 December 2011

new experience...!

akhirnya dah masuk semester baru. esok aku start latihan industri. hari tu pening-pening lalat cari rumah sewa akhirnya jumpa juga.

actually sewa bilik je sebab klu sewa rumah mmg mahal. seribu lebih. mmg makan pasir la klu student mcm aku nie nk menyewa sini. tp dsebabkan tuan rumah nie jarang duduk rumah so rasa macam sewa rumah je. bebas.



semua nya boleh tahan la fully furnished. cuma kiteorg terpaksa jalan jauh sikit naik bas rapid sementara moto nak sampai. pengalaman baru. sepanjang hidup aku, aku tak pernah naik bas pergi beli barang dapur. angkat barang berat and jalan jauh. fuhh memang mencabar. tapi bas senang dapat area nie. tambang pun murah je :)












1 comment:

burnkelana said...

amboi.. bershoping sakan yerkk..