mr nuff

Sunday, 12 February 2012

forget about love, life with smile


cinta..hurm susah bila cakap pasal cinta nie. banyak tafsiran tentang cinta. ade orang cakap better cinta lepas kawen la, cinta time belajar le. macam-macam lah. for me yang penting you boleh handle perasaan you agak tak over dah la. tapi kalau takde jodoh jangan pula menangis tanak hidup bagai. semua tu takdir Tuhan. kita hanya mampu berserah. kalau bukan jodoh kita usaha pertahankan pun tetap tak dapat bahagia juga. 


kadang-kadang kita rasa dialah yang terbaik buat kita. i love you bagai tapi kalau Tuhan dah tentukan dia bukan jodoh kita. lets him/her go. walau lama mana pun kau bersama suka dan duka(konon) dengan dia tak usah dikenang cinta yang bukan hak kita. aku bercakap bagi pihak aku sendiri. aku pernah dikecewakan setelah hampir 5 tahun berkenalan dan aku juga pernah terkenang kisah lama buat hidup aku kucar kacir sikit tapi serius aku rasa sangat buang masa aku buang duit aku buang air mata aku. 


well single nie takde rugi pun. jimat kredit and freedom je rasa. ohsem oke! oke untuk lupakan segala kisah yang tak berapa nak best tu keje aku ape lagi enjoyyyyyy with friends lah. kawan lagi bagus dari kekasih oke. oke kali nie aku jalan-jalan di batu feringgi. takde ape yang best sangat just night market. yang penting lupakan masalah and life happily ye dak?





 suka tengok kedai nie. cute sangat :) 

 baju untuk kanak-kanak. 2 helai RM 50 tak silap. mahal gile -_-" 



barang jenama boleh dapat kat sini tapi bukan original lah. harga pun mahal gak. baik beli yang ori oke.



## jgan sayang seseorang melebihi diri sendiri dan Allah swt. nanti diri sendiri yang teruk terluka.

2 comments:

Anonymous said...

There are a few factors you want to consider when purchasing a
superfood drink powder. The volume of raw spinach (like all
other fresh garden greens) is deceiving. No wonder that Spirulina,
has been declared by World Health Organization (WHO) as.

Stop by my web-site ... chris ashenden facebook

Anonymous said...

I every time emailed this website post page to all my friends, because
if like to read it after that my links will too.

My weblog:TOEIC Vs TOEFL, ktac.ca,