mr nuff

Friday, 24 February 2012

setel satu masalah duit pun masuk..

well macam sebelum-sebelum nie aku cukup risau dengan laporan harian. mana tak nye nak kena tulis hari-hari. kadang-kadang sampai naik meyampah buat benda yang sama. dah tu nak kena cop setiap seminggu update. memang rajin la sangat kan aku nie. tapi sekarang tak lagi kot. lecture dah observe tunggu lagi. silap-silap buku nie entah kemana.hehe.

muka depan buku aku. baru nak sibuk pelekat gambar bagai. tu pun print hijau je nampak.nasib lah janji ade gambar. aku ade MC satu hari pun komplen. ape ingat aku nie robot x tahu sakit.! bos tak cakap pape pun. 



buku yang aku trpaksa cop tiap minggu. tapi nasib baik penyelia baik. senang keje. puan yang datang observe pun oke lah juga. bukan lecture JKE (kejuruteraan elektrik) so diaorang nak tanya banyak-banyak pasal elektrik memang tak lah dan kira nasib jugak tapi bila dah diaorang tak pandai nak tanya pasal elektrik dan elektronik diaorang tanya banyak pasal OSHA( occupational safety and health ). aku hentam jela  .tapi ape pun yang penting aku dapat voucher buku nie. senyum lebar je. tataw nak beli ape sebenarnya.lagipun sekarang bukan time belajar. valid plak 31 bulan 3. memang tokey novel lah yang aku cari.hehe




tengah best-best dapat voucher buku tiba-tiba dapat pulak cek untuk duit over tims. 5 kali je aku buat overtime. cukup la untuk shopping baju sehelai.hikhikhik. oke ape smbil shopping beli buku. seimbang tuh.hehe

No comments: