mr nuff

Tuesday, 6 March 2012

fibox keluarkan lagu yang aneh @ dihack?

oke tengah sedap-sedap aku duk dengar lagu dalam blog sendiri tetiba je bunyi lagu pelik punya. tak sesuai betul dengan jiwa aku. sibuk la mencari benda apa yang bunyi. tengok dalam list aku punya lagu takde pun. cari punya cari sampai aku remove semua benda-benda alah yang ada kat blog aku tak juga jumpa. bila view blog tetap ada lagu tu. then aku tanya la dua tiga orang member aku. dieorang pun tataw.hishh..last sekali teringat si nabil. dia yang bagitau aku pasal fibox nie.



so conclusion aku ambik kat sini.remove je fibox dan gantikan dengan shoutbox nie. so sape yang guna fibox tu ape lagi tukar lah sekarang. menyampah aku dengar lagu tah pape tu.  

2 comments:

ZF said...

dah okey dah skg

azila abdullah said...

owh..biar lah..da tukar yg baru..hehe