mr nuff

Monday, 5 March 2012

night day out

sebelum balik ke penang kiteorg singgah la tempat-tempat rekreasi. boleh tahan gila pergi tempat-tempat mcm nie waktu malam. tapi biasalah perlis, pukul 9 malam pun dah takda orang sangat. bila dah berhenti ambik kesempatan ambil gambar la. aku dan fadhilah kan gila camera.


fadhilah cuba samakan ketinggian.! nice job.hehe

letih! jalan sepanjang hari tanpa henti

abg aima main jengket2?



denai larian perlis. sebenarnya nie tempat jogging. kalau waktu pagi atau petang memang ramai lah bila malam macam nie memang takde orang walaupun lampu banyak. that why la aku dan fadhilah cuak sikit nak masuk tempat nie. dah la malam-malam takde orang. ade pulak 2 laki 2 ppuan. seram! 


kiteorg 2 biarkan dyeorg jalan dulu kasi jauh baru la kiteorg masuk. kang kena dtg pencegah maksiat tak pasai je. so kiteorg ambik kesempatan ambil gambar dulu. benda wajib!..





fadhilah muka cuak nak lalu titi gantung.hehe






abg aima ambik aura? blurrr...hehe




lepas habis lepak-lepak dekat situ kiteorang terus balik penang. tapi bila sampai stargate alor star sibuk nak menyinggah kat tesco macam takde tesco kat penang.heh! kemain ambik troli macam nak borong banyak dua orang tuh. tengok-tengok sabun je. hadoii sengal betul.


fadhilah tetiba je jadi ramah dengan makcik mane tah. 

pening pilih sabun. macam nak pilih baju. haiyoo

tetiba je fadhilah jadi tukang tolak troli..heh!


sebelum balik sempat lagi makan ais-krim. jadi keja tepi jalan pun. dengan sejuk-sejuknye. sabo jela..

5 comments:

ciksukaberangan said...

bestnye jalan2 dengan kawan.. 10 000 langkah sehari. muehehe... wah3... aiskrim ! sedapnye ^^

ciksukaberangan said...

bestnye jalan2 dengan kawan.. 10 000 langkah sehari. muehehe... wah3... aiskrim ! sedapnye ^^

azila abdullah said...

hehehe best tp bole tahan letih. xpenah pun kira brapa langkah sehari...kiki

yana halim said...

kena kira steplah hari2.....tapi rasanya mcm x sampai 1000 kot...huhu

azila abdullah said...

haha..ye la kot...keluar je rumah nek moto/kreta..kluar office pun x jln...