mr nuff

Friday, 6 April 2012

contest cantik bertudung by Farina Hunny

assalamualaikum dan hai to all readers (bajet ade pembaca). hari jumaat yang mulia hari nie aku dengan rajinnye join contest cantik bertudung by farina hunny. actually aku tak taw pun adenye contest nie tapi tetiba je aku ditag oleh cik Eyfa. tengok hadiah oke boleh tahan! terus je godek-godek lappy cari gambar yang sesuai. first time join contest katakan excited dia bukan main lagi.hehe =.="

malas aku nak cakap banyak macam mami jarum jom kita intai ape syarat untuk join contest nie. 


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

tu je syaratnye. mudah kan? tak payah susah-susah pening kepala bagai memikirkan syaratnye. orang tua-tua cakap syarat celah gigi je. oke kalau dah ada contest mesti la ade hadiah kan. meh kat sini aku sertakan sekali hadiah untuk contest nie.

HADIAH-HADIAH :


FIRST PRIZE 


❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ FREE sulam manik kat baju kurung 


SECOND PRIZE ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch


THIRD PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch


see nampak kan? sikit punya besar aku taruk kat situ. hadiah biasalah orang mesti excited nak taw macam aku sekarang nie.hehe. FREE sulaman manik kot kat baju kurung. kalau kat kedai sikit punya mahal! aku yang jahit sendiri pun malas nak jahit sebab leceh. kalau dah siap jahit tu harga mau ratus gak nie korang boleh dapat free hanya dengan taruk maximum 3 picture korang dan setel!. oke da penat celoteh, nie aku sertakan gambar aku dan kawan yang cantik bertudung tu.(xde syarat letak gambar sendiri kan?) so ikut suka hati aku lah gambar sape pun janji tuan gambar tu tahu :P




oke kat atas tu aku sertakan 3 keping gambar bertudung. aku (azila) ,kawan aku (fadhilah) dan kakak aku (iera). dah setel satu entry.hehe.


kat sini aku nak tag 3 kawan aku.


BEST BY: 30/APRIL/2012


8 comments:

Cik tikah said...

all the best :)

azila abdullah said...

tq:)

Chenta Eyfa Najibrz said...

Gud Luck dear

azila abdullah said...

thank you :)

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

azila abdullah said...

thank :)

Farina Hunny said...

♥ good luck . thanks for joining :)

azila abdullah said...

:)