mr nuff

Tuesday, 3 April 2012

edit gambar sesuka hati.hehe

tengah takde kerja dekat office nie aku dengan senang lenangnya mengedit gambar-gambar yang mengarut. memang takde kerja lah. lagipun semakin bosan la practical kat sini. banyak benar ceramahnye buat aku rasa macam duduk kat masjid plak. whatever lah janji gambar-gambar nie buat aku gelak kuat...






11 comments:

Zaidi Zaiman said...

salam....

menarek pic awak edit tu... pic tu gune format ape ek, pehtu awak upload gune image uploader atau upload direct ek.....

azila abdullah said...

wsalam. pic tu format JPEG je. upload mcm biasa kita upload gmbar dlm blog.

Chenta Eyfa Najibrz said...

hahahha..klaka tpi menarekk ar..cane nak wat x gheti ar..tpi mmg sye pun leh senyum tgok pic2 yg u edit..mmg terbaeekkk ar.OHSEM..

Rina Supian said...

wow...gambar animasi..

azila abdullah said...

sye combine gambar je guna animation..da takde keje benda2 mengarut macam nie la jadinye.hehe..

Zaidi Zaiman said...

ila.. ila tgk btol2 format pic tu.... dia dalam format gif ni, jpeg tak mungkin gambar bergerak.... ila edit gune software pe ek....

azila abdullah said...

ok da fham..ingatkan gmbar sekeping tu format ape..yg sye tukar jdi GIF. edit guna animation dlm photoscape je

Miss_Yana_Afi (",) said...

Comel plak tgok pic animation ni!
Hahaha..gud job (^^,)

azila abdullah said...

tq :)

Zaidi Zaiman said...

ok tq ila... nice job!

azila abdullah said...

sama2..no big deal pun.