mr nuff

Tuesday, 24 April 2012

kerja gila berenang di tengah panas

tengah panas-panas kat rumah dengan suhu mencecah 38 degree celsius aku rasa kiteorang dengan gembiranya keluar mencari kolam renang. tengok orang takde sape-sape pun yang mandi. tengok pulak jam pkul 12.30 tengah hari. memang terbaik lah. dengan muka yang tak mandi semua terus terjun je tak tengok kiri kanan. tak sedar matahari cantik je atas kepala 



















suasana sunyi je. memang best mandi tapayah nak berebut kolam :) penat mandi terus call McD delivery. lapar kot. makan sambil angin sempoi-sempoi memang heaven! tapi tengok kulit masing-masing da macam udang bakar. konon baru balik holiday kat pulau lah.haha
















#gambar tuan tanah tiada dalam senarai. xkan nak taruk gambar bajet sendiri plak kn.hehe

4 comments:

m!3yr4h_LolLy said...

pemandangan sangat cantik. hehehe. time matahari tegak memang sesuai sgt la mandi.

azila abdullah said...

haha sesuai sngat bila tngok kulit da brtukar tone..hehe

Fatim said...

bestnyewwwww

azila abdullah said...

dtg la penang klo nk mndi kt sini..hehe (mcm tmpat lain xde plak kn^^)