mr nuff

Saturday, 14 April 2012

shopping funky, stylish and functional bag at Gin & Jacqie

assalamualaikum and hi readers.

hari nie aku cerita pasal bag! owh teruja..!teruja..!teruja..! aku memang sukakan beg tambah-tambah kalau yang latest style, funky untuk jiwa remaja macam aku nie dan yang paling penting beg tu sangat-sangat la functional.


korang dah boring dengan bag yang lama? ape lagi tukar la sekarang dengan harga yang murah dan berpatutan di HI SHOP! sekarang korang boleh dapat sale sehingga 70%.


sini aku tunjukan contoh beg yang sangat functional dan cantik serta harga yang murah. beg kat bawah nie salah satu contoh. cantik kalau bawa ke kelas or ke tempat kerja.korang boleh click LINK nie untuk lebih banyak pilihan dan lebih banyak warna-warna yang menarik. di HI SHOP mereka bukan sahaja jual beg tapi ada macam-macam lagi barangan termasuk untuk lelaki dan perempuan.

jadi tunggu ape lagi click here! hurry up click..!click..!click..!. jangan lepaskan peluang!

2 comments:

Jai Montana said...

wahh...shopping sakan nooo

azila abdullah said...

hehehe perempuan biasa lah