mr nuff

Sunday, 13 May 2012

lesen..!





opss oke-oke aku tau aku over excited sikit hari nie. *macam orang lain takde lesen . whatever lah aku punya blog bukan blog kau (ayat tipikal orang selalu cakap.kehkehkeh). well lepas dua tahun aku ternanti-nanti lesen nie akhirnya boleh juga. ye lah kalau dekat rumah aku ayah aku bukan kasi aku bawa kereta sorang-sorang sebabnye aku lesen P lagi. damn! terasa tak dewasa kat situ.



lagi satu aku tak suka dengan lesen P aku tu sebab gambar..! gambar zaman jahiliah (free hair). yang psti setelah 3 kali aku pergi JPJ baru boleh renew. first day aku pergi orang ramai gile. aku no 2987 dan time tu baru 2065 tak silap aku. memang serr lah. dah la aku minta pelepasan kejab dari office dan kira nasib baik jugak la ada en helmie teman kan ke JPJ tu sebab tetiba je dia muncul kat penang nie. second day aku pergi system down katanye. balik melopong jela. haiyaa banyak suwei owh.. nasib baik third day tak ramai sangat. kalau tak memang aku tunggu balik perlis dulu la baru renew.




yayaya i know gambar nie tak cantik sebab aku pakai handset cikai je. takan la aku nak pergi JPJ aku nak bawa camera baling ayam aku tau. mau orang tengok sikit punya jakun adelah sampai ke JPJ bawa.

No comments: