mr nuff

Wednesday, 6 June 2012

kompleks kenanga!

Minggu nie aku just ronda-ronda cari kawasan baru nak shopping. Actually akak aku excited kemain nak ke KENANGA MALL.  Mall baru buka katanya. Disebabkan aku dengan cuti yang membosankan teman la jugak akak aku nie pergi mencari kenanga nie. Kitaorang berhenti kereta naik LRT je sebab akak aku nie tataw jalan sangat. Naik LRT lebih senang. Kiteorang dari setiawangsa turun masjid jamek. Then tukar train ke jalan Hang tuah. Turun je dari LRT mula la mencari banggunan 5 tingkat katanya. Ahh sudah siap bilang-bilang lagi banggunan tu. Sengal lah akak aku nie.

Pusing punya pusing jumpa la kompleks tu. Agak baru dan kurang orang. Kebanyakan di kompleks nie orang beli borong. Harga murah sangat. Tapi masalahnye korang kena beli banyak. Contoh macam baju kurung. 1 helai RM 175 tapi kalau beli 3 helai korang boleh dapat RM 245. Semua kedai macam tu. Ada minimum 3 helai dan ada minimum 6 helai. Depends pada kedai tu lah. Kiteorang takde la shopping pun just ronda-ronda kompleks baru je dan bosan duduk rumah je.
















No comments: