mr nuff

Tuesday, 12 June 2012

puncak janing, kedah

Hari nie entah mimpi ape ayah aku teringin pulak dia nak ke puncak janing. Mula-mulah ayah aku cakap puncak janing nie aku tak dapat detect lagi tempat apa la yang teringin sangat nak tengok tu. Then bila tu tempat air terjun baru la aku owhhhhhhh panjang je. Excited la nak pergi mandi air terjun. Lama juga kat pergi tempat-tempat macam tu.


Perjalanan dari Perlis aku agak dalam 1 jam 30 minit la jugak. Sebab jalan-jalan nak ke tempat tu kebanyakan jalan rosak. Terpaksa bawa dalam kelajuan sederhana kadang-kadang slow. Tengok sekeliling tempat oke hutan je. Aku tengok dah macam hutan simpan. Seram meh kalau malam-malam.



Dah sampai je tengok wahh bestnye. Relex je tapi disebabkan bukan musim hujan air agak cetek lah. Ada sesetengah tempat je yang dalam. Tapi still boleh BBQ dan mandi-mandi la kalau nak. Cuma yang aku tengok tak bestnye tempat nie, toilet dia agak kotor la sebab takde sape-sape jaga. Toilet awam tak berbayar biasalah.










#gambar guna handset murah. tak berapa cantik...!

4 comments:

Miss Etown said...

Nice Blog,Feel Free To Visit N Follow My Blog. :)

Anonymous said...

If embarking on a homemade raw food diet for your pet (sometimes referred to
as BARF), thoroughly research the area first as nutritional balance is essential.
People who find themselves participating in fat loss also need dietary supplements
to help keep them healthy. The term functional food
is used in Europe for foods that can improve our state of
health or reduce the risk of diseases.

my web page ... Chris ashenden Fat loss

Anonymous said...

They help protect us, they fortify us, and they benefit
us. Treatments of Eczema # 3: GREEN BARLEY GRASS: Is the only food on earth that can nourish
you from birth to old age. Thousands of liver active enzymes are found in the algae which is
good for food absorption.

my webpage: Chris Ashenden view website

Anonymous said...

Does our website have a contact page? I'm having a tough time locatiing it but, I'dlike to send yyou an e-mail.
I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
Either way, great site and I look forward to seeing
it improve over time.

Here iss my web page - Free TOEIC Test (www.cmfans.cn)