mr nuff

Thursday, 5 July 2012

ehh da julai..?

Dah masuk julai rupanya. walaupun kt twitter hari tu ada trending #WishJuly  aku still tak perasan. Nampak sangat macam loser bila duduk rumah. waktu dan masa ade aku kesah. sekarang nie dah jadi kesah sebab menghitung hari masuk belajar balik. bila lama tak pegang buku waktu praktikal dan cuti dua bulan agak-agak otak aku makin tumpul tak? kena usaha kuat nak asah balik la nampak nye.



cuti dua bulan nie terpaksa aku penuhi dengan buat report praktikal. actually takde la dua bulan. ingat aku serajin tu ke nak mengadap benda tu hari-hari. dalam aku bertungkus lumus buat menatang tu akhirnya siap jugak. sebab tu la tetiba je aku jadi rajin nak update blog. kenangan nie beb..! (ayat tak leh blah)


awesome je rasa bila dah siap. (^___^) tapi slide show nye rupa pun tak nampak lagi...! 


banyak aku nak cerita sebenarnya tapi tataw nak cerita apa. nanti aku ingat aku update lah. tu pun kalau ditakdirkan aku rajin menaip. cuti cengini tangan aku pun cuti jugak. banyak sangat makan vitamin M. #kbye.

5 comments:

zera eira said...

bz benau sampai ta sedar dah bulan july yawww?

azila abdullah said...

hehehe bzy tido je...sedar2 da mlm x smpat nk kira tarikh.hehe

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Aefa Aerisya said...

best nye da settle LI.. huhuu

azila abdullah said...

boleh tahan la. tunggu present je skrng nie