mr nuff

Thursday, 12 July 2012

welcome sem 5..!

sedar tak sedar da dua tahun aku sambung belajar dan tinggal setahun untuk dapatkan segulung diploma.  tu baru diploma, panjang lagi la masa nak kena belajar before masuk alam pekerjaan. masuk je bulan julai macam-macam benda yang best dan tak best terjadi. ape pun shall i say bye home and welcome hostel. (macam rumah jauh sangat).


tapi sem nie aku rasa macam baru masuk sem satu sebab semua barang kena beli.  mana tak nya barang aku yang dulu punya semua hilang. ( T_T ). setiap sem mesti je ada barang hilang aku nie. kalau sem 3 sebelum nie baju satu beg besar dan sem nie pulak barang-barang elektrik dan lain-lain. sabar jela hati..!


dah penat angkut barang dari bawah ke tingkat empat. terus terbongkang kejab sebelum kemas apa yang patut dalam bilik tu. best sekali sem nie aku duduk bilik empat orang. takde la merempat selalu dari bilik ke bilik macam dulu.




nie la rupa bilik aku. entah aku patut rasa dah kemas atau tak. aku tengok serabut mata je.hahaha. oke lah aku da malas nak menaip. banyak benda nak kena setel malam nie. pendaftaran semua. macam-macam khabar angin aku dengar pasal report nie. ape pun aku tunggu reject baru la aku buat lain. da malas nak pening-pening untuk benda yang tak pasti.


ape pun doakan result aku sem nie tak menyemakan kepala aku deh.hehe #Kbye.
assalamualaikum :D

No comments: