mr nuff

Friday, 26 October 2012

Dinner night :D

assalamualaikum :D 26 oktober 2012. hari raya aidiladha. orang lain sibuk update hari raya korban aku sibuk nak update glam night. pasal raya nanti-nanti la aku update. bole tahan busy sekarang nie tapi mood ngadap laptop masih cerah.


tak payah kalut pasal raya lah. lepas nie sure aku update raya punya entry bahkan berpart-part kalau aku rajin.haha. oke we move to the real topic. dengan tema merah dan hitam boleh tahan 'bangun' majlis nie tapi aku berada di belakang pentas..sob..sob..sob..!


majlis berjalan takde la berapa lancar sangat sebab bahagian yang aku handle bole tahan teruk. tapi bila tanya orang lain dieorang cakap okey je. aahh gasak lah benda da jadi. keep cool :)


dengan gambar yang tak seberapa kualitinya kita layankan jela. kang aku merapu korang bukan baca pun. at least kalau aku taruk gambar ade jugak orang tengok ye dak :p










the only pic of me yg atas red carpet menuju ke belakang pentas. aahh >< *lap air mata



dan kesemua ahli kelab jabatan kejuruteraan elektrik yang menjayakan majlis nie.

#ape pun baru sedar nak buat sesuatu majlis bukan la senang. banyak nak kena buat. so korang berterima kasih la sikit. tak payah nak condem sangat. tapi biasa la mulut manusia takleh nak tutup. apepun bagi yang tak puas hati sila beri kutukan yang membina bukan menghentam..! 

5 comments:

Cik Angah said...

tahniah untuk kita walaupon majlis tu ada kekurangan skit tpi kita berjaya buat ..

azila abdullah said...

tahniah untuk semua...

#mcm kenal je gmbar kmre tu.hahaha

zera eira said...

wahhhh. merah nya! lawa! :)

btw, selamat malam owner belog yg comel! :D

Anonymous said...

I became honored to obtain a call coming from a friend as he identified the important points shared on your own site. Looking at your blog write-up is a real amazing experience. Thanks again for taking into consideration readers like me, and I hope for you the best of achievements as being a professional in this arena.

azila abdullah said...

angah : dengan izin Allah swt :D

zera : malam jugak :D