mr nuff

Thursday, 11 October 2012

exam..!

dua benda yang berbeza tarikh dan masa tapi satu benda yang sama.. memeningkan kepala...! bila dah tahun akhir macam-macam subjek yang memeningkan kepala. salah satunya final projek. tu la masalah terbesar sekarang nie. programming tah pape..! 




muet speaking lagi 3 hari lagi. prepare amenda pun aku tataw. hentam kromo jela nanti...! sad :'(


tak cukup dengan tu, tetiba je jadi ketua biro multimedia kat KKE ( kelab kejuruteraan elektrik). amenda la vote aku jadi ketua. aku meeting tu pun tak pegi last-last terpaksa handle majlis makan malam jabatan. dengan minggu yang penuh dengan exam dan test. serabut oi serabut...! teknikal semua nak kena handle. slide nya yang nak letak macam-macam tapi ape point pun takde lagi. 


*dari aku berleter kat sini baik aku pegi buat keja kan bagus* tau je tu ayat korang dalam otak tu. dah tayah tipu laa.haha. update ni pun sebab tengok bulan seploh nie langsung aku tak update pape. makin malas tahu. hee :D

No comments: