mr nuff

Friday, 18 January 2013

holiday part 2.

ciri - ciri pelancong yang takda arah tujuan maka terjadilah jalan-jalan perabih duit naik komuter, lrt, dan monorel. tambah terserlah takde tujuan dia bila beratur panjang-panjang kat vending machine pastu bila sampai turn nak beli token tataw nak pegi mana. then mula la touch tempat-tempat yang tak mampu nak shopping. setakat cuci mata tengok gelagat orang yang tak serupa orang. kehkehkeh.


ditambah dengan geng-geng HKR( himpunan kebangkitan rakyat) yang penuh sampai terpaksa berpeluk-peluk, berhimpit-himpit sambil ambik kesempatan usha-usha orang..yang mana handsem kena puji yang mana kureng tak sengaja terkutuk. lumrah alam ^^"








aku dgn baju merah tu. kami sama-sama tak mengenali tapi membawa lencana yang sama. kehkehkeh. 


ape lagi aku nak tambah..? hurmmm yang penting datang holiday kat sini makan minum free of charge. haha. jimat belanja. kalah destinasi bajet. tanya denga RM100 kami boleh melancong selama 3H2M. hehe (_ _")

5 comments:

AyueJean said...

Wahhh... Pusing sakan lah dari KLCC ke Pavilion segala.... =D

Anonymous said...

If embarking on a homemade raw food diet for your pet (sometimes referred to as BARF), thoroughly
research the area first as nutritional balance is essential.
Its leaves are withered and steamed, not fermented like black and oolong teas -- green tea's unique catechins, especially EGCG, which may be able to obliterate cancer
cells without disturbing neighboring tissues. Green superfoods, for example, are often some of the best
when it comes to your health.

my page Chris Ashenden redirected

Anonymous said...

Bring 2 cups of water to a boil and add the red quinoa. Its leaves are withered and steamed, not fermented
like black and oolong teas -- green tea's
unique catechins, especially EGCG, which may be able to obliterate cancer cells without disturbing neighboring
tissues. Green superfoods, for example, are often some of
the best when it comes to your health.

My website; Chris Ashenden read this []

Anonymous said...

Bring 2 cups of water to a boil and add the red quinoa.
People who find themselves participating in fat loss also need dietary supplements to help
keep them healthy. Thousands of liver active enzymes are found in the algae
which is good for food absorption.

Visit my web blog - chris ashenden webpage

Anonymous said...

Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you, However I am encountering problems with your RSS.
I don't understand why I cannot subscribe to it.

Is there anygody getting the same RSS issues? Anybody who knows the solution will you kindly respond?
Thanx!!

my weblog: TOEIC Reading (www.Startthis.com)