mr nuff

Thursday, 17 January 2013

it a holiday part 1

disebabkan aku update pepagi jabgi nak pegi kelas, tulis pendek-pendek pun rasa panjang bila masa asyik kejar mengejar dengan aku. oke pape jela. =.="

ni percutian tak terancang dan terjimat yang megeluarkan duit seminima mungkin.haha..! niat utama sebab nak jumpa pakcik helmie sekor tu tapi batang rupa pun takda. so sampai je pukul 5 pagi dgn pakcik bas yang bawa serupa siput babi lintas jalan, terus akak aku datang ambik. lepak batu caves la kiteorang. jadi india kejab.kehkehkeh.

pepagi, disebabkan weekends abang ipar aku ajak g jogging. "jogging" la sangat dgn pakai seluar jean bagai. ronda2 jela kawasan tasik tanpa ada arah tujuan. 







lepak sini decide nak pergi jalan-jalan mana pulak lepas nie sambil layan karenah bebudak 3 orang nie yang macam-macam perangai.. stop sini dulu. nanti-nanti la aku sambung entry part ke 2 pulak. haha *gila poyo siot*

3 comments:

Anonymous said...

they're the starchy french fried potatoes, canned fruits soaked in syrup and preservatives, or an iceberg lettuce salad.
Its leaves are withered and steamed, not fermented like
black and oolong teas -- green tea's unique catechins,
especially EGCG, which may be able to obliterate cancer
cells without disturbing neighboring tissues. No wonder that Spirulina, has been declared by World Health Organization (WHO) as.


Also visit my homepage: chris ashenden fat loss, http://ireport.cnn.com/docs/DOC-529258,

Anonymous said...

Bring 2 cups of water to a boil and add the red quinoa.
Treatments of Eczema # 3: GREEN BARLEY GRASS:
Is the only food on earth that can nourish you
from birth to old age. One Fruit tablet in the morning and one Vegetable tablet in the
evening will provide the antioxidant equivalent of
8 servings of fruit and vegetables daily.

Also visit my blog; chris ashenden blog

Anonymous said...

What brilliant characteristics your blog page has ass well as some rather valuable info
for the audience. Not easy to achieve these days so nicely done!


Here is my page e-liquid