mr nuff

Wednesday, 27 February 2013

Genting Highland

genting tempat release tension paling best. bole menjerit sesuka hati macam orang gila..hehe. only one word ENJOY :D
















# main-main sampai pening kepala keluar balik rumah tido. hehe 

Monday, 25 February 2013

MTE (malaysia technology expo) 2013

alhamdullilah our final projek dapat jugak disediakan mcm yang dirangcang walaupun ada kekurangan sikit. macam-macam halangan yang datang dari awal pembikinan sampai la ke PTWC. walaupun tak segah booth pameran yang lain tapi masih dapat sambutan meriah. tapi masih banyak perlu diperbaiki insyallah...












Saturday, 16 February 2013

baucer buku

rasa dah lama tak jenguk blog padahal baru seminggu. banyak benda rasa nak publish tapi tahap kemalasan nak menaip tu terlampau tinggi melebihi tahap kerajinan. lagipun sekarang busy dengan banyak benda ditambah dengan kat hostel tetiba je line internet missing in action bakpe aku pun tataw. tambah malas bila tngok view blog ni da menurun mendadak *mcm ada org la duk baca kan padahal aku yg buka sendiri then baca sendiri.heh(-_-!!) *


tengah cuti raya cina ni ehh kejab * HAPPY CHINESE NEW YEAR TO ALL * tetiba rasa nak wish. ahh gila tah ape-ape la aku nak taip ni, tengah mood rajin datang nie sebab bosan la sangat duk sorang-sorang menempek kat rumah. *aku rasa mcm kena ulang dua tiga kali baca je untuk paham ayat aku nie* biar lah tanak backspace biar nampak panjang sikit entry ni dgn perkataan selalu sangat letak gambar je sampai aku tengok pun naik muak.hehe


owhh semalam valentine day kan. tapi aku tak sambut pun la. harammmmm *padahal dalam hati teringin jugak cekelat sebijik dua* ehh jab-jab aku nak cerita ape sebenarnya nie..? tiga perenggan tapi tak ketahuan hala lagi *garu-garu kepala fikir* oke sebenarnya ni cerita pasal baucer buku je pun. terlampau over excited taip keyboard jadi mcm ni lah.haha





ni lah harta benda yang aku beli guna baucer tu. novel 5 buah rm 100, earphone dan wireless mouse rm 100. mentang2 baucer tu tak nampak bentuk duit aku main sebat je mouse yg mahal padahal kalau guna duit sendiri nak beli mouse rm10 tu pun fikir 4 juta kali.heh. tapi kalau duit tu bole beli rak letak novel lagi best. dah sarap sampai letak atas almari dah tu. 

oke aah tamau merapu pepanjang kan aku meluat nak baca balik.heh...okbai

Friday, 8 February 2013