mr nuff

Thursday, 14 March 2013

program pentauliahan profesional

aku tak taw ape yang best aku ambik benda ni. tapi sekadar nak hilangkan bosan duk kat rumah habis sem 6 nih..heh...!  








Monday, 4 March 2013

Pray for Sabah

image from google
             
           
            Perasaan tak menentu, bila tanya orang-orang sini whats happening and whats new regarding keadaan kat Sabah, and dengan tak segan silu ada jawab. 'ENTAH'. ada yang tak ambil tahu pun. like seriously?  Ya Allah keadaan kat sana bukan lagi keadaan yang harus kita 'ENTAH'kan. tolong la ambil peduli. 

            this is our country! our nation! our blood! and for once, letak jauh2 isu politik. People wonder why NOW.. after 70 years those bastards sulu came. because it took only 70 years darah dan perjuangan wira2 negara kita dilupakan. it took only 70 years perpaduan disalah ertikan. and for once, lets spread the news, but don't spread anything yang boleh membuatkan kita berpecah. Think with your heart. and for once, LETS UNITE TOGETHER! 


             moga wira-wira negara yang terkorban itu syahid di jalan Allah. moga 10 polis yang hilang itu Allah pelihara mereka.. dan pulang dengan selamat.. From Allah we came, to Him we return. From Allah it came, insyallah He hold the endings. Trust Him.


              kerajaan dah hantar tentera dari seluruh negeri di Malaysia. tiada lagi rundingan. TOGETHER, put our trust to government. this is the very least we can serve the nation, Malaysia. insyallah miracles may happen. Gerila so-called-kesultanan sulu bukan manusia biasa, mereka tiada sifat manusia. mereka tinggal di hutan. mereka mahir ilmu hutan. Mereka mampu menyelam berjam2 di dalam air. 



#prayforUmmah

#prayforSabah 

Friday, 1 March 2013

#robotgamez #uniten

#zalzil #qassam. 2 group participant.. tapi nasib tak menyebelahi kami. kalah di saat-saat akhir. tapi ape pun pengalaman baru tu penting... u try u fail.. u try u fail... the only true fail when u stop trying..!