mr nuff

Tuesday, 30 April 2013

DTK gathering

sebelum habis diploma ni macam-macam kami rancang untuk rapatkan lagi hubungan silaturahim antara rakan-rakan sekelas yang bersusah senang bersama selama 3 tahun. so rancangan menarik buat BBQ sambil relax-relax before final. happening sangat sama-sama gotong-royong. 



bebudak lelaki sibuk sediakan tempat BBQ dengan kerusi bagai untuk majlis ni XD


semua bergaduh berebut anak PA. comel 

disebabkan jadi photographer tak bertauliah terpaksa la ambik gambar kat cermin je. nak wat cemano semua bebudak ni gila camera. pegang tanak tapi nak diambil gambar. keserasian di situ..hehehe

candle light dinner..? ini baru betul bertemankan cahaya bulan dan lampu projector. romantika de amour.hehehe


kusyuk dengar ceramah dan tengok video kenangan dari zaman muda mudi ke zaman kematangan sikit.heee (-.-'')

last present untuk our PA



ini je sempat ambil. tanak tamak nanti tak habis membazir. 
p/s: tengok balik gambar ni tetiba rasa lapar. phewww (_ _")



lecture paling comel dan sporting. sebijik macam kanak2 jugak.hehe




abg nabel.. ketua kelas yang sabar je dgn kiteorg. duit print tak bayar, duit photostat tak bayar pun still bole relax.hehe

sekali imbas macam geng rempit jalanan je..tapi diaorg datang jugak walaupun bermotor.




part paling best sekali time game "tell the truth" (aku main bagi je nama game tu). ayat famous bila nak suruh kengkawan jawab soalan merapu-merapu yang diaorg buat "CERITA MALAM NI HABIS MALAM NI JE" hewhewhew. tapi malu tu mau setahun..hehe

Saturday, 27 April 2013

Pre-graduation night

alhamdullilah dah 3 tahun berada di sini akhirnya tiba pulak masa kami untuk melangkah setapak lagi untuk menyambung lagi cita-cita. makan malam terakhir bersama kawan-kawan JABATAN KEJURUTERAAN ELEKTRIK. meriah sangat walaupun majlis simple-simple je.



suasana dewan.




rakan-rakan sekelas DTK class B. korang memang best..! banyak pengalaman pahit manis kita bersama. tiga tahun belajar satu kelas yang sama macam-macam pengalaman baru yang aku dapat dari bergaduh berbaik masam muka pastu baik balik semua tu asam garam kita. membuatkan aku bertambah matang. thank kawan..! XD



akhir majlis..! we all one malaysia. :D

roomate..! lepas ni mungkin da tak jumpa bila semua balik negeri masing-masing. capture this moment!

all girls DTK class B tapi terlebih sorang.. silap kelas.hehe


DTK full dari sem 1 hingga sem 6. walaupun ada 2 3 orang yang kecundang.

KKE club yang banyak menjayakan majlis ni. 



sijil penghargaan MTE (malaysia technology expo 2013)

cabutan bertuah. heh...! bertuah jugak aku rupanya.hehe

with our gorgeous lecture. cik farhana..tapi macam student je. thank cik ajar kami banyak benda. 

gambar ni takde motif.hehe.


#18 APRIL 2013, 8.30PM

Thursday, 25 April 2013

Tuesday, 16 April 2013

Cermin diri

I found this dekat library. Ingatan untuk diri sendiri sebenarnya. Selalu sangat judge orang sampai tak terfikir untuk judge diri sendiri. Apa yang perlu di ingat 'setiap manusia tak punya kesempurnaan.' berhenti cari salah orang sedangkan salah sendiri berlambak- lambak langsung tak nampak. I try to change my attitude. Very hard try..! Tapi kalau masih ada yang kurang menyenangkan hati mohon tolong tegur yang membina. Kalau masih ada salah tolong maafkan.

post without to late #finalpresentationproject

benda ni da lama berlalu tapi disebabkan ke'busy'an tu melanda sampai aku baru teringat nak update. serius tak tipu busy sampai nak sikat rambut pun tak sempat. ! tak taw la ape yang busy sangat tapi rasa macam tak cukup masa je. sekarang pun da dekat nak exam. gila kau..aku study pun tah pape ni. memang cari gila la jawabnya..zzzzzz... dahh aah malas nak menaip pepanjang. gambar menunjukkan situasi..hihi