mr nuff

Tuesday, 30 April 2013

DTK gathering

sebelum habis diploma ni macam-macam kami rancang untuk rapatkan lagi hubungan silaturahim antara rakan-rakan sekelas yang bersusah senang bersama selama 3 tahun. so rancangan menarik buat BBQ sambil relax-relax before final. happening sangat sama-sama gotong-royong. 



bebudak lelaki sibuk sediakan tempat BBQ dengan kerusi bagai untuk majlis ni XD


semua bergaduh berebut anak PA. comel 

disebabkan jadi photographer tak bertauliah terpaksa la ambik gambar kat cermin je. nak wat cemano semua bebudak ni gila camera. pegang tanak tapi nak diambil gambar. keserasian di situ..hehehe

candle light dinner..? ini baru betul bertemankan cahaya bulan dan lampu projector. romantika de amour.hehehe


kusyuk dengar ceramah dan tengok video kenangan dari zaman muda mudi ke zaman kematangan sikit.heee (-.-'')

last present untuk our PA



ini je sempat ambil. tanak tamak nanti tak habis membazir. 
p/s: tengok balik gambar ni tetiba rasa lapar. phewww (_ _")



lecture paling comel dan sporting. sebijik macam kanak2 jugak.hehe




abg nabel.. ketua kelas yang sabar je dgn kiteorg. duit print tak bayar, duit photostat tak bayar pun still bole relax.hehe

sekali imbas macam geng rempit jalanan je..tapi diaorg datang jugak walaupun bermotor.




part paling best sekali time game "tell the truth" (aku main bagi je nama game tu). ayat famous bila nak suruh kengkawan jawab soalan merapu-merapu yang diaorg buat "CERITA MALAM NI HABIS MALAM NI JE" hewhewhew. tapi malu tu mau setahun..hehe

No comments: