mr nuff

Saturday, 27 April 2013

Pre-graduation night

alhamdullilah dah 3 tahun berada di sini akhirnya tiba pulak masa kami untuk melangkah setapak lagi untuk menyambung lagi cita-cita. makan malam terakhir bersama kawan-kawan JABATAN KEJURUTERAAN ELEKTRIK. meriah sangat walaupun majlis simple-simple je.



suasana dewan.




rakan-rakan sekelas DTK class B. korang memang best..! banyak pengalaman pahit manis kita bersama. tiga tahun belajar satu kelas yang sama macam-macam pengalaman baru yang aku dapat dari bergaduh berbaik masam muka pastu baik balik semua tu asam garam kita. membuatkan aku bertambah matang. thank kawan..! XD



akhir majlis..! we all one malaysia. :D

roomate..! lepas ni mungkin da tak jumpa bila semua balik negeri masing-masing. capture this moment!

all girls DTK class B tapi terlebih sorang.. silap kelas.hehe


DTK full dari sem 1 hingga sem 6. walaupun ada 2 3 orang yang kecundang.

KKE club yang banyak menjayakan majlis ni. 



sijil penghargaan MTE (malaysia technology expo 2013)

cabutan bertuah. heh...! bertuah jugak aku rupanya.hehe

with our gorgeous lecture. cik farhana..tapi macam student je. thank cik ajar kami banyak benda. 

gambar ni takde motif.hehe.


#18 APRIL 2013, 8.30PM

No comments: