mr nuff

Friday, 18 October 2013

I-city shah alam

salam..

banyak benda sebenarnya nak ceritakan dalam blog, kalau dulu disebabkan internet slow tapi sekarang bila dah bekerja kekangan masa dan tahap kemalasan yang tinggi membuatkan aku malas nak mengupdate blog. lepas je habis belajar macam-macam jadi. dari satu tempat kerja ke satu tempat kerja aku merantau.

macam biasa kerja kat perlis bukan takde tapi tak best bila dapat bos asyik marah-marah dan kerja kadang-kadang luar bidang kerja aku. tapi at least aku bersyukur jugak lah sebab aku tak sempat menganggur macam member-member yang lain.

mungkin rezeki bukan kat perlis dan shah alam tempat aku bertemu lagi. hihi. *double meaning*. status bertukar menjadikan aku makin pandai berdikari walaupun kari masih tak berapa teror nak masak =.="

banyak benda baru aku belajar sikit demi sikit. sepupu aku cakap sebenarnya apa yang kita belajar tu hanya sikit je yang kita gunakan dan pengalaman kerja tu yang penting. ok aku cuba pujuk hati aku agar sabar...! akan adalah rezeki nanti untuk sambung degree. sekarang aku nak kumpul dulu pengalaman sebanyak mungkin.

ok lepas berbulan tak berjumpa classmates, kat i-city shah alam jugak tempat reunion. tak ramai tapi boleh la buat bahan gelak ketawa cerita anak cucu nanti. hehehe.

welcome to I-City
 poyo je aku rasa. haha. ape pun tempat ni bukan ada apa sangat pun. main-main lampu jela.

aku tataw nape video aku pelik semacam je. silap setting mybe.











sebenarnya tak de mende pun. saje nak mengupdate blog. ape yang pasti tiket parking dia mahal...! Rm 10.. aku nak buat mcm blog aku ni moment-moment suka duka aku untuk anak cucu tapi entah lah banyak moment best-best aku terlepas sebab malas update dan masa yang tak mencukupi.

ape pun happy to have friends yang happening..!

3 comments:

Anonymous said...

If embarking on a homemade raw food diet for your pet (sometimes referred to as BARF), thoroughly research the area first
as nutritional balance is essential. Treatments of Eczema #
3: GREEN BARLEY GRASS: Is the only food on earth that can nourish you from birth to old age.
The term functional food is used in Europe for foods that can improve
our state of health or reduce the risk of diseases.

Here is my web-site: christopher mark ashenden

Anonymous said...

I don't understand how I wound up here, but after browsing
your page I had to write you a post to say good fortune for
the future - yoou have a genuinely raw expertise for this type of thing.


my web site; e-liquid

Anonymous said...

You ought to be a part of a contest for one of the greayest sites online.
I most certainly will highly recommend this web site!


my blog poat Free TOEIC Test; ,