mr nuff

Saturday, 7 December 2013

Snowalk Icity

Hi,

macam aku nak ingatkan sebelum-sebelum ni. entry ni bakal penuh dengan gambar. and will be long entry sebab kiteorg duduk dalam ni hampir 3 jam. haha. berbaloi kau bayar mahal-mahal main puas-puas sampai betul-betul nak jadi ais batu. haha

there we go Icity snowalk. actually ni third time aku kat masuk kat sini. first dengan encik helmie farizal, second ada orang belanja dan third ni aku bayar sendiri. haruslah main sepuas hati. 



sejuk gilossss....  tak rasa tangan. tapi rilex je main. tapi ok jugak sebab pakai kasut. sebelum ni masuk pakai selipar je. tak rasa kaki takleh nak jalan. haha




 model of the year. haha. aqwa tak boleh blah. bajet gila. kiki




hehe nak jugak gambar pijak salji. tak merasa yang betul turun dari langit rasa yang buatan pun jadi lah.hehe. waktu ni kaki aku sakit sebab baru turun dari broga. kasut makan kaki. luka-luka habis tapi bila jalan dalam ni sejuk dia hilang rasa sakit.




 gambar ni terjadi pabila kesejukan melampau. kononnya nak berpeluk macam dekat dalam cerita lah kononnya.haha

 this budak steady gila. rilex je main2 dah la comel. hehe



 kasut ni harus naik. rugi lah bayar tapi tak main. best..! laju je.


 eskimo cacat. haha. kiteorg main benda ni puas2 siap lawan2 sape laju. haha. kesian jugak org duk beratur kat luar nak main gak tp we pay jugak. :p






main pelampung ni pun best. rasa nak tercampak je. tangan tu pegang kuat-kuat tapi tak rasa pun benda yang pegang tu. sejuk bhai sejuk :p





 terkenang lagi wrecking ball miley cyrus. haha. dia jilat hammer kiteorg jilat ais. wakaka. masin kot.haha




pegang salji yeyyy..hahaha poyos-poyos je description. haha. 

ok end of entry :p byeeee

ehh jab lupa nak cerita. harga tiket masuk dia RM 25 sebelum 6 petang. kalau lepas pukul 6 petang harga RM35. tiket parking RM 10 per entry. ok dah  bye :)

5 comments:

Anonymous said...

Now researchers say the fibre they contain may help lower the risk of bowel cancer.
Whenever you purchase Vega, be sure you buy it from recognized retailers to achieve the real merchandise.
The multi-packs of Naked Juice Superfood Smoothies are not
available yet, but may definitely help cut back on the total cost if you develop a daily
Superfood Smoothie habit.

My blog post ... chris ashenden facebook; http://ireport.cnn.com/docs/DOC-529258,

Anonymous said...

This little 'how to' piece is especially helpful if
you live in a warm, humid climate or your household items are going
to be stored for an extended period. The
Muppets 3-Disc Blu-ray Combo Wocka Wocka Value Pack with
collectible lunch box. Even with reputable moving companies items are sometimes lost or broken (in the case
of our second move we lost almost every piece of furniture except our kitchen table) and you need
to be prepared for this possibility.

my web site ... furniture moving in dubai

Anonymous said...

Have you ever considered about including a little bit more than just
your articles? I mean, what you say is important and all.
But think about if you added some great visuals or video clips to give your posts
more, "pop"! Your content is excellent but with pics and clips, this blog could definitely
be one of the very best in its niche. Very good blog!


Check out my blog; luxury villa rentals

Anonymous said...

If embarking on a homemade raw food diet for your pet (sometimes referred to as BARF), thoroughly research the area first as nutritional
balance is essential. Stone Age is long gone, but this simple example shows why
we have this mechanism. Green superfoods, for example, are often some of the
best when it comes to your health.

Also visit my website - chris ashenden blog [http://ireport.cnn.com/]

Anonymous said...

It is really hard to maintain a website intriguing
sometimes, but you seem to be controlling the material very
well. In fact you make it appear simple.
So is there a creative art form for this or are
you just a natural?

My webpage ... e-liquid