mr nuff

Saturday, 4 January 2014

best online shopping

Assalamualaikum


tengah boring-boring ni aku nak share sikit online shopping yang best yang selalu habiskan duit aku hanya dengan hujung jari. kalau korang nak pergi shopping takde masa atau nak pergi shopping tapi takde member nak teman atau malas nak keluar jalan-jalan dari satu mall ke satu mall aku sarankan korang lepak dan intai-indai di luvclothez.com . seriuosly baju dia memang cute-cute dan banyak pilihan. harga pun boleh tahan murah-murah. macam baju aku pakai ni harga dia only RM 61. jarang tau ada dress yang long sleeve harga bawah RM100.


well style aku jenis jimat-jimat je. gaji sejemput je jadi beli pun sejemput jela. lagipun aku ni jenis sekali beli aku pakai bertahun-tahun. selagi tak buruk/hilang aku pakai je takde nak tukar-tukar. haha. tudung tu aku dapat free je, baju dari luvclothez.com, seluar aku beli voir kat The Store, selipar dan beg aku beli kat al-ikhsan je. beg tu dah berzaman. dah 3 tahun dah seluar tu dah 4 tahun. ketinggalan zaman ke tak ada aku kesah. haha.

ni pun aku beli di luvclothez.com. baju dia memang cantik-cantik dan banyak saiz. korang tak perlu risau. service dia pun memang tip top. dress dia semua comel-comel. kalau korang bertudung macam aku korang boleh renovate sikit baju tu jadi gaya bertudung. tak susah pun


ape pun korang try la singah-singah kat luvclothez.com ni dulu, sure puas hati dan tangan tak teragak-agak nak klik. baju dia pun sekarang ada sale serendah rm5 kau..! gila tak gila aku. Times Square pun takleh lawan. takyah sesak-sesak pegi mall dah. 

ok selamat shopping. :)

No comments: