mr nuff

Wednesday, 1 January 2014

Happy New Year. Welcome 2014

Assalamualaikum dan Happy New Year guys.


setiap tahun mesti ada azam baru kan.? so cliche! apa pun kalau nak berubah tak perlu tunggu awal tahun. esok pun boleh berubah. Ok stop thinking pasal azam baru. yang penting semalam aku enjoy sambut new year kat water fountains klcc. sesak dan himpit-himpit pun best jugak. haha

pakai simple-simple naik train dari shah alam ke kl sentral then naik lrt kl sentral to klcc. waktu macam ni tayah mimpi la kau nak drive gi kl confirm jem gila dan silap-silap pukul 12 pun tak sampai klcc lagi. lagipun train extand waktu dia sampai pukul 2 pagi. so chill naik public transport lagi senang walaupun macam sardin jugak.



masing-masing baru boleh tarik nafas keluar dari lrt. tapi tak tahu ada lagi bala yang menanti. sesak nak mampus. kiteorg siap pegang-pegang tangan agar tak hilang. kalau hilang for sure tak jumpa dah. silap-silap jumpa kat rumah je sbb line pun takda even ko duduk depan menara maxis. haha




 there we are. muka dah tahankan jela sesak2 ni. redha habis. sebenarnya dah tak de ruang nak posing. ambik gambar guna DSLR gaya selfie macam nset. haha. berat kau nyahhh!

 welcome 2014 kat air tu tapi aku gambar aku semua nampak macam ni je. susah nak ambik gambar. ramai sangat. huhu.

 and this jackling victor rasanya. *entah betul ke tak aku heja nama si jac ni. malas nak google* nampak kat air jela. pun jadi lah.huhuhu

 ni kau tengok. sikit punya ramai orang. segala bangsa ada. segala bau segala perfume semua tanggal kalau macam ni. rugi perfume bvlgari aku. haha

 ok aku nak ambik gambar jam kat menara maxis tap sebab susah nak pusing terambik gambar klcc jela. huhu. cantik disinari cahaya lampu. :")

and this happy new year. firework ni la yang dinanti sangat tu. hahaha




video
ok nah video new year satu. kehkehkeh. tapi kat klcc takde counting masa. agak tak best lah. tapi suara aku boleh tahan jerit-jerit. nasib orang ramai. segala macam bunyi ada. hehe.


 dan sampai time nak balik fuhhh kalau bawa budak-budak ni mau tak bernafas. sikit punya sesak. orang cakap kalau jatuh ni confirm terpijak.


ok dah letih balik rumah. tapi sampai rumah pukul 2 pagi boleh pulak naik ambik kunci then lepak mcd sek 7. ok gila. pukul 4 baru tido. untung 1 january cuti.

No comments: