mr nuff

Tuesday, 15 April 2014

#throwback final meeting with DTK B

Assalamualaikum :)

dah hampir setahun entry ni ada dalam draft aku. setahun oii setahun....lama tau. haha. aku tak sure aku malas taip or ada hal yang terhalang time tu tapi yang pasti aku hanya upload gambar masukkan dalam draft bagi aku tak lupa. unfortunately aku tetap lupa. keh keh keh.

apa yang aku ingat pasal gambar ni, ni time last final exam semester 6. kira memasing nak balik negeri memasing laa. time ni gathering ramai-ramai lepak-lepak layan perasaan. hehe. ape pun tengok gambar dah la. aku tak ingat. serius tak ingat memori ni. 



 









they leave footprint in my heart. :) semoga berjaya friends.

No comments: