mr nuff

Thursday, 1 May 2014

Happy Labour's day

Assalamualaikum :)


excited..excited...excited. first time sambut hari pekerja selepas 21 tahun. haha over.! well takde point pun nak update cuma nak wish Happy Labour's day je. wakaka. lama rasanya aku tak update blog benda-benda mengarut macam ni. ohh actually aku boring kat rumah sengsorang. nak balik kampung gaji tak masuk lagi. haiyaaa. nak keluar muka pulak naik jerawat 3 4 biji. ahhh malas terus nak keluar dgn muka cengini. lepak jela rumah. sob..sob..sob..



selamat lepak-lepak, selamat bergembira dengan family dan sape yang turun ke dataran merdeka bantahan perlaksanaan GST. good job even kerajaan BN bukan dengar suara rakyat pun at least kita bersuara. Cukup masa nanti kita TUKAR.

XOXO

3 comments:

Anonymous said...

I like your website, it is good. Check my website
too. You can gry from my website.
I like your website, it is good. Check my website too.
You can gry from my website.

Anonymous said...

This pieϲe of writing іѕ in fact a pleasant one it hеlps new
internet vieԝers, who are wіshing foor blogging.



Also ѵisit my homepage :: zumba Instructor training yorkshire

Anonymous said...

Phen375 is the best pill in the market today
because you would lose weight without and bad side
effects. Thus, from the above it is evident that Phen375 is the best fat
burner for women. By combining these and more enzyme boosters,
the body are experiencing highly-potent effects that will leave other diet
supplement products wallowing in the dust.

Feel free to visit my blog :: phen375 amazon