mr nuff

Monday, 9 June 2014

Happy belated birthday Hanani

yeahhh lambat update i know. 04/05/2014. tapi nak jugak up satu entry. just for a memory. sepanjang kenal diaorg ni jela first time aku celebrate birthday member-member. dulu wan dan sekarang nani. serius tak tipu aku bukan jenis celebrate birthday member sangat. wish pun member paling rapat. and now diaorang paling rapat dengan aku. beza zaman belajar dgn zaman kerja.

kalau dulu birthday Wan kiteorg guna domino hari ni pizza pulak. benda sama tp kedai je berbeza. so what? janji kawan-kawan happy ye dok. hahaha.


btw ni gambar malam birthday tu. tuan punya birthday yg belanja. keh keh keh. lepak dataran shah alam sambil tengok orang lalu lalang. memang takde kerja. hahaha




and this suprise birthday simple party. tak sure la party ke tak yg penting menjadi. jenuh jugak la nak kelentong minah ni. dengan hujan lebat gila-gila balik kerja wan dengan aiman pergi cari kek dgn hadiah. haha. gila tak gila tapi boleh tahan gila nak menipu. hahah



 waiting budak dua orang tu cari hadiah and kek. kena pulak jalan jem. nasibbbbb.... time balik kerja mmg laa. tak terfikir. keh keh keh. kerja gila mmg tak pernah plan dengan betul.




ok a simple birthday. kenangan tak boleh dibeli oo. duit boleh cari kawan-kawan susah senang mana mau cari? hehehe.

blog hanani

2 comments:

Anonymous said...

It kinda reminds me back to the early days of the UFC, and you had
guys that were either Ken Shamrock fans or Royce Gracie fans.
ufc 174 Other common marketing tools are local newspaper ads, signs or even often poorly designed websites.
When it comes to sporting events, UFC tickets usually sell
out the quickest.

Anonymous said...

Petite maxi dress might be selected for brief ladies per thee
design from the body. As a matter of fact, maxi dress that's worn during the summer time
is intended for everyone. If you take slightly care, it's possible tto
chose the mot suitable drerss for your requirements.
If you get the appropriate style of dress, you'll
appear like an angel. If you takle heed with the advice written by fashion designers and stylists, you'll be able
to choose the best Petite Maxxi Dress.

My web page - lacemaxi dress