mr nuff

Wednesday, 11 June 2014

Sunway Piramid

Assalamualaikum :)

the crazy week ever. balik kerja terus siap mandi-mandi keluar lepak. hahaha. bunyi macam penat tapi kalau da teenagers tenaga tu macam minum 10 botol livita. mana reti penat. gelak guling guling la kalau cakap letih tu. gila mmg gila. 

and pilihan malam ni sunway piramid. tak shopping pun tape asalkan ambik gambar. gini tak gila. sesaja keluar ronda-ronda macam tak cukup mengular time office. hehehe. pastu blog mula la tak berupdate. kalau buat life update pun tak mungkin hari yang sama or minggu yg sama. hahahaah











ni jela kerja kiteorg. masuk beli baju selai dua pastu keluar ambik gambar bajet kat Giza. Giza tak dapat pegi sunway piramid pun jadi laa.. 

ok done #lifeupdate versi malas. :P

No comments: