mr nuff

Tuesday, 19 August 2014

Buih Sabun, Dataran Shah Alam

Assalamualaikum :)

ok hari ni entry bertukar jadi kanak-kanak sikit. trend sekarang bebudak main belon. tak main aa belon tiup yang kecik-kecik tu, kiteorang layan buih belon mesti la besar punya. nama pun budak-budak besar. haha. sebenarnya nak main buih belon ni masuk dalam wishlist aku tau. teringin sangat tengok orang duk main buih belon dalam gambar. 

orang cakap dekat padang setia city mall ada, tapi kiteorang pergi haram takde pun. mybe waktu kiteorang pergi tu orang dah balik. yela pergi lepas balik kerja. dalam pukul 9 mlm baru la nak keluar melepak cari udara segar. heh.!

nak dijadikan cerita, malam tu masing-masing dah tataw nak lepak mana. boring dah. sampai ke putrajaya tau kiteorg lepak. tapi malam tu malas nak drive jejauh sbb penat kerja. last-last 'jom aa lepak dataran bawah. lama jugak tak duduk situ tengok budak-budak main bola.' dah yang lain takde idea nak lepak mana, dataran bawah shah alam tu pun jadi la. nak pulak malam tu weekday so tak ramai la mat kereta tayang kereta. aman sikit.


tengah pusing-pusing cari port nak bentang tikar jumpa la brader jual belon ni tepi rumput tu. dia jual pun sorok-sorok je sbb takut dengan MBSA. time kiteorg nak beli tu pun dgr ada MBSA sampai terus simpan bawa masuk dlm bonet kereta. lepas MBSA blah sambung balik jual. hahaha


disebabkan tripod tak bawak sbb ingatkan setakat nak lepak je so gambar sedikit gegar sbb shuttle speed dslr aku agak lembab. layankan jela these kiddos ni kejab.











seronok sebenarnya main belon ni. patut la budak-budak suka main. ni pun main sampai habis sabun tu pastu beli lagi. kikiki












dah habis main, sabun pun dah habis. gambar wajib mesti ambik. #selfie #wefie. haha

muka harus la happening gila. thanks Allah give them to me :)

1 comment:

Anonymous said...

This is the perfect web site for everyone who would like to find out about this topic.
You realize a whole lot its almost tough to argue with
you (not that I actually would want to…HaHa). You definitely put
a fresh spin on a subject that has been discussed for ages.

Wonderful stuff, just great!

My weblog; buy cheap viagra