mr nuff

Thursday, 21 August 2014

LookOut Point,Bukit Ampang

Assalamualaikum :)

bagi sesapa yang nak tengok keindahan KL waktu malam boleh la datang sini. sebenarnya sini takde ape pun hanya nampak cahaya neon KL je. kiteorang kat sini lepak je. gila memang gila. dari shah alam dtg ke ampang sebab nak lepak je. dah la lalu ikut kesas pegi rm4 balik rm 4.50 sbb tol kat seafield rm0.50. senang turun seafield dari hicom. hehehe. utk lepak je dah habis rm8.50 semalam tak masuk minyak dan minum. ohhh bandar-bandar. haha. tapi nak hilangkan boring punya pasal.


sebenarnya ni tengah letih sbb baru balik dari PD. camping. tapi gagahkan diri jugak. yela asyik wan je datang shah alam. nak jugak lepak ampang. penat, letih letak tepi. yang penting kita enjoy. hahaha

look out the view. cantik dan panasnya ibu negara malaysia. sbb aku kata panas? lampu yg berkelip-kelip tu tandanya panas. haip! jgn lawan. aku belajar kejuruteraan elektrik ok. hehehe




muka letih gila cadbury dan burn habis muka main panas kat PD


and this kiddos. memasing letih. haha. layankan jugak aku.

btw kalau korang tengok kat belakang tu ada pasar kan. sebenarnya tu tempat makan-makan. entah kiteorg tak pernah try makan.tataw gerai mana best sbb setakat minum air nescafe je mana nak tahu dia pandai masak ke tak. hehe

ok. thank for reading XOXO :)

No comments: