mr nuff

Sunday, 17 August 2014

Trick Art Museum

Assalamualaikum :)

dah last-last stay kat shah alam ni kiteorang set kan time hang out sesama. tapi hangout semasa pun mesti ada aktiviti yang menarik kan. so we decide pergi Trick Art Museum Icity. mula-mula masing-masing 'errrr Icity? takde tempat lain ke. dah boring laa' tapi atas sokongan ramai. 2 lawan 1 akhirnya sampai jugak icity. hehe. 

disebabkan yang lain semua dah pernah masuk banyak kali, so masuk la trick art museum. mula-mula tu tak berapa excited sangat, tengok tiket rm 5 so okey laa. tapi time nak beli tiket tu ada pulak kena pilih. nak kafe ke gallery. beza tau. kalau kafe je gambar kat bawah jela, tapi kalau sekali gallery sekali dgn tingkat atas. harga untuk gallery rm 15. dah alang-alang nak masuk baik masuk semua sekali kan. baru puas hati. dah bayar tiket rm15 seorang mula la aksi excited tengok gambar yang pelbagai.


malas nak sembang banyak. korang try la pergi. memang berbaloi dengan rm 15 tu. kiteorang sampai dah laa tak nak ambik gambar dah. penat la nak posing. posing je tau dah penat.hehe.

















































tu je. dah. dalam masa sejam lebih memory dslr yang ada 0 photo boleh bertukar menjadi 497photo. gila tak penat. kalah gambar kawen. hahaha

so yang mana baru nak pergi icity boleh la masuk kat trick art museum ni. sangat berbaloi. :)

thank for reading XOXO

No comments: