mr nuff

Saturday, 20 June 2015

Air Terjun Labis, Sg Batang Bekok Johor

Assalamualaikum :)


Minggu busy belum lagi berakhir, minggu final exam dah start tapi mood jenjalan masih menebal takde rasa sebersalah. hahaha. kali ni kita pergi dekat-dekat dah la. jarak dari uthm ke air terjun ni dalam 1 jam 30 minit je tak termasuk masa berhenti makan dan lain-lain. hehehe


bila setel 3 paper first, ada gap lagi seminggu sebelum next paper so kita enjoy dlu hilangkan penat time study melepek kat library tu. 2 biji kereta dengan 9 orang. not so bad. the more the merrier ye dok.


plannye nak mandi-mandi je tapi ada pulak puak-puak tu nak buat BBQ so kite ikutkan je. sound good. bab BBQ biar diaorg setelkan and kita ppuan rilex2 je. cakap nak chill chill mesti la rilex2 takyah fikir ape-ape. :P


by the way air terjun dia memang best cuma aku tengok tempat dia macam tak komersial je. tak ramai orang dan bila tak ramai orang haruslah best macam air terjun tu kita yang punya. kikiki.



























ok tu je. bye :p

No comments: